Pakete pošiljamo z družbo GLS SLOVENIJA. V primeru plačila po povzetju vam dostavljalec NE ZARAČUNA dodatnih provizij in stroškov. Vse izdelke odpošljemo v 1-2 dneh, če je bilo naročilo sprejeto do 12.00, oziroma v 1-3 dneh, če je naročilo sprejeto po tej uri. Cena poštnine je ne glede na količino artiklov enaka in znaša 2.99€, razen če je vsota naročenih izdelkov večja kot 70€ je poštnina BREZPLAČNA.

VRAČILA
Vsak kupljen izdelek lahko vrnete ali zamenjate tako, da nas obvestite na email: info@super-ugodno.si in izdelek enostavno pošljete nazaj na sedež podjetja (z primernim dopisom iz katerega je moč razbrati identiteto vračitelja)

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo mora poslati na info@super-ugodno.si. Kupec bo dobil potrditveni mail, da je bil odstop od pogodbe sprejet.

V sporočilu o odstopu mora kupec navesti:

  • Ime, priimek in naslov kupca.
  • Ime in šifro izdelka.
  • Morebitne želje po izbiri druge številke ali modela izdelka.

V 14 dneh po po prejemu blaga mora kupec blago vrniti na naslov ponudnika. Rok za vračilo kupnine je 14 dni.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Ponudnik bo kupcu vrnil celotno kupnino v najkrajšem možnem času po vrnitvi blaga na naslov ponudnika.

Kupec mora blago vrniti nerabljeno, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, kot ga je prejel, razen če je bilo blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Obrazec za vračilo najdete s klikom TUKAJ.

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške bomo kupcu obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku GLS SLOVENIJA. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.

Izdelke pošiljamo samo na območju Republike Slovenije.

Potrošnik mora blago vrniti na naslov: Martin Krč s.p., Jezerska cesta 86, 4000 Kranj, skupaj z računom v originalni embalaži.