Na vrhu spletne strani so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na ime ene izmed njih se vam prikažejo vsi izdelki, ki se nahajajo v kategoriji, medtem ko se vam bodo v primeru, ko se boste z miško le postavili (in ne kliknili) na ime kategorije, spodaj izpisale podkategorije, ki so v nekaterih primerih še podrobneje razdeljene v več različnih sekcij.

Primer:

Možnosti razvrščanja izdelka 

 

Ob kliku na kategorijo se vam na strani prikažejo izdelki. Slednji se vam lahko prikazujejo v obliki mreže ali seznama, kar si izberete s klikom na eno izmed ikon, ki se nahajata pod imenom kategorije. Izdelke lahko s klikom na okvirček poleg napisa Razvrsti po razvrstite glede na šifro, ime ali ceno in sicer tako, da kliknete na puščico poleg napisa in izberete izbrano kategorizacijo. 

 

Filtriranje izdelkov 

 

Da je iskanje med artikli še lažje so na levi strani filtri, kot so velikost in cena. Pri velikosti s klikom na okence pred želeno velikostjo sprožite filter, ki vam prikazuje samo čevlje, ki so na voljo v izbrani velikosti. 

 

Nakup izdelka 

 

Če se odločite za nakup določenega izdelka, ga s klikom miške odprite, nato pa izberite velikost izdelkov, ter vpišite količino, če je ta drugačna kot 1 kos. Naslednji korak je klik nanapis V košarico. Če ste si premislili in določenega izdelka ne želite več kupiti, ga lahko iz košarice odstranite s klikom na križec poleg izdelka (X). Če imate v košarici več izdelkov pa želite odstraniti le enega izmed njih, pod količino napišite številko 0. V primeru, da želite spremeniti le naročeno količino izdelkov, se z miško premaknete do okenčka, kjer je zapisana količina, kliknete in vnesete novo količino, nato pa OBVEZNO PRITISNITE gumb Posodobi košarico.

 

Urejanje košarice 

 

Ko izdelek enkrat dodate v košarico, si lahko v njej pred končnim nakupom še zadnjič ogledate podrobnosti o izdelku, nato pa kliknite na gumb Na blagajno. V tem koraku boste morali izpolniti še podrobnosti v zvezi z osebnimi podatki in načinom dostave ter plačila. Prebrati morate Pogoje poslovanja in izbrati kvadratek pred napisom Prebral sem in strinjam se s Splošni pogoji poslovanja, v kolikor se z njimi strinjate

Zadnji korak za zaključek naročila je klik na gumb Potrditev naročila.