Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro

Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro je izjemno primerna za izboljšanje prekrvavitve, odstranjevanje toksinov iz telesa, sprostitev vezivnega tkiva, terapijo po poškodbah in mnogo več. Vakuumska terapija vedno bolj pridobiva na priljubljenosti in se je že poslužujejo mnogi znani obrazi.

Šifra: 180122024

Zaloga in odprema iz skladišča v Sloveniji

Original price was: 22,49€.Current price is: 20,47€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Bodite med prvimi, ki bodo obveščeni o ponovni zalogi izdelka

  • Osebni prevzem na izbrani loakciji

Kontaktirajte nas in preverite možnost osebnega prevzema.

Po dogovoru

  • Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro GLS ekspresna dostava

GLS nudi dostavo po celotni Sloveniji. Prejmite paket hitro in varno.

24-48ur

2,99€

  • Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro GLS Brezplačna dostava

Za naročila nad 70€ prejmite brezplačno ekspresno dostavo.

24-48ur

0€

  • Garancija vsaj 1 leto*
  • Brezplačno vračilo v 30-dneh

Opis

Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro je izjemno primerna za izboljšanje prekrvavitve, odstranjevanje toksinov iz telesa, sprostitev vezivnega tkiva, terapijo po poškodbah in mnogo več. Vakuumska terapija vedno bolj pridobiva na priljubljenosti in se je poslužujejo mnogi znani obrazi.

– Tisočletna tradicija in sodobna tehnologija, združeni v eno samo napravo!

– Naprava CuppingPro omogoča 12 stopenj intenzivnosti negativnega tlaka in temperature, za prilagoditev masaže vsakemu posamezniku. Preko vgrajenega LCD prikazovalnika, lahko spremljate 20-minutni odštevalnik, kolikor naj bi trajala masaža na posameznem mestu. Za masažni način je poskrbljeno z rahlim vibriranjem naprave.

– Za ustvarjanje vakuma je ključna zmogljiva vakumska črpalka, za napajanje pa poskrbi 2000mAh polnilna baterija, katero lahko enostavno napolnete preko priloženega USB kabla. Napravo CuppingPro lahko vzamete s seboj v telovadnico, jo uporabite medtem ko delate, se sproščate med sedenjem v naslonjaču in več. Enostavna in hitra masaža, brez obiska salona.

– Omogočena sta dva načina masaže, prvi je klasični “cupping”, drugi pa “scraping” Oba načina s pomočjo limfne drenaže iz telesa odvajata škodljive toksine. Naprava deluje anticelulitno in ima na kožo pomlajevalni učinek.

– Masažna naprava CuppingPro je izjemno primerna za uporabo na hrbtu, bokih, stegnih, zadnjici, rokah, ramenih in nogah. Rezultati so vidni že po prvi uporabi.

– Uporaba je izjemno enostavna, saj so za delovanje potrebni le štirje gumbi, preko katerih nastavljate poljubno intenzivnost temperature in negativnega tlaka ter vklapljate in izklapljate napravo. Dodan je tudi gumb, kateri sprosti negativni tlak v primeru, da želite napravo odstraniti predčasno. Napravo se enostavno odstrani tudi z nagibom pod kotom.

Vakuumska naprava za masazno terapijo CuppingPro 12Vakuumska naprava za masazno terapijo CuppingPro 13

Vakuumska naprava za masazno terapijo CuppingPro 8 Vakuumska naprava za masazno terapijo CuppingPro 5 Vakuumska naprava za masazno terapijo CuppingPro 1 Vakuumska naprava za masazno terapijo CuppingPro 2

Paket Vsebuje:

1x Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro
2x Filter
1x USB kabel za polnjenje – Tip C
1x Navodila za uporabo

Garancija: 1 Leto

Mnenja kupcev

0 mnenj
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Masažna naprava za vakuumsko terapijo CuppingPro”